Prohlášení o ochraně soukromí

Online akce CETA CHECK je koordinována organizací Stop TTIP, c/o Mehr Demokratie e.V., Greifswalder Str. 4, 10405 Berlín, Německo, (http://stop-ttip.org/contact).

Po vložení svých údajů obdržíte e-mail. Pro ověření je nutné kliknout na zaslaný odkaz v e-mailu. Jinak vaše otázka nebude zaslána a údaje budou vymazány.

Tvé osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Jakmile obdržíme vaše údaje, postaráme se o to, aby byly bezpečně uloženy v našem systému. Váš e-mail ani místo nebude veřejně přístupné, ale vaše jméno, povolání, město a zemi můžeme zaslat tomu, komu posíláte svou otázku.

Upozorníme vás e-mailem, jakmile uveřejníme odpověď na otázku, kterou jste zaslali, jakmile kampaň vstoupí do nové fáze, nebo pokud bychom vám rádi doporučili, abyste europoslance/europoslankyni/člena vlády kontaktovali znova (například pokud se blíží doba rozhodování).

Nebudeme vaše údaje uchovávat déle, než je potřeba.

Když zaškrtnete volitelné pole, my, nebo organizace, na jejíž stránce jste své údaje vyplnili, vám bude zasílat novinky z kampaně nebo výzvy z dalších kampaní e-mailem. Pro usnadnění předá Stop TTIP vaše data této organizaci. Ta je nepoužije pro jiné účely, než pro které jste dal/a svolení.

Pokud si přejete vymazat své údaje, jednoduše zavolejte či pošlete e-mail nám, či organizaci, na jejíž stránce jste údaje vložili. Zasíláním otázky bez zaškrtnutí volitelného pole nedojde k vymazání z distribučního seznamu, do kterého jste požadoval/a své zařazení dříve.

Bezpečnost dat

Naše stránky zobrazují podpisový formulář přes iFrame. Skutečné a přímé datové spojení je mezi vámi a naším serverem cetacheck.stop-ttip.org, kde hostujeme tuto akci. Když kliknete na „Podepsat“, data jsou zasílána v zašifrované podobě (128-bit TLS 1.2 encryption) na cetacheck.stop-ttip.org. Tento server je umístěn v Německu, je provozován společností minuskel screen partner GmbH (Bouchéstr. 12, 12435 Berlín, Německo) a používá speciální technologie k zajištění maximální bezpečnosti a soukromí dat.

Sledování dat